Udlejning af kasse- og ladbiler
Ring på tlf. 7220 7041 fra kl. 7-21

SAC åbner ny erhvervsafdeling i Nordsjælland

 

På baggrund af en markant stigende tilgang af kunder og stor efterspørgsel i det nordlige Sjælland, åbner SAC en ny afdeling i Hillerød.

Vi glæder os til at kunne servicere både eksisterende og ikke mindst at tage imod nye kunder, både i og omkring Hillerød.

Ring på tlf. 7220 70 41 fra kl. 07-21 og book et møde med en af vores konsulenter.

Pr. 01 Juli 2018

SAC Hillerød
Lokesvej 8
3400 Hillerød

Klik og og del på Facebook

Store ændringer indenfor billeasing - men ikke hos os!

Regeringen har ændret reglerne for leasing

Regeringen har ændret reglerne for leasing. Det vil sige, at hvis du ønsker at lease et køretøj på en finansiel leasingaftale, så er der sket store ændringer. Du skal være opmærksom på den regulering af registreringsafgiften, som leasingselskabet nu er blevet pålagt at opkræve hos brugeren efter 4 måneder. Den regulering kender du nemlig ikke ved opstart af en finansiel leasingaftale - og den har betydning for, hvor meget du skal betale.

Du skal også være meget opmærksom på den risiko, der kan være ved udløb af kontrakten, hvor brugeren IKKE må købe den leasede bil.

På en lejeaftale hos S.A.C har du på forhånd en fastlåst leje i hele lejeperioden, ligesom du naturligvis ikke skal forhold dig til en usikkerhed omkring restværdi på bilen når du afleverer bilen.

Ring til os og få rådgivning omkring de fordele der nu er ved at leje fremfor at lease dine varebiler.

Ring til os på 7220 7041 og hør mere.

SAC Biler tilbyder dag-til-dag levering af erhvervsbiler
Dag-til-dag
levering
af biler
Stort udvalg<br/>af mærker<br/>og modeller
Stort udvalg
af mærker
og modeller
Fri service,<br/>vedligeholdelse,<br/>gratis lånebil
Fri service,
vedligeholdelse,
gratis lånebil
Alt inklusiv<br/>på én samlet<br/>faktura
Alt inklusiv
på én samlet
faktura

Lej din kasse- eller ladvogn hos S.A.C

S.A.C tilbyder skræddersyede billøsninger til det danske erhverv, med masser af fordele for både små og store virksomheder. Hos os finder du landets billigste og mest fleksible udbud af kassevogne- og ladbiler, tilpasset til din virksomheds behov. Vi giver dig mulighed for at leje helt ned til 1 måned - eller at lease på flerårige aftaler. Vi tilbyder også en lang række stærke fordele, som du ikke finder noget andet sted, bl.a. kan du få hasteleveret dine biler indenfor 24 timer - klar til brug! S.A.C har serviceafdelinger i hele Danmark. Du er garanteret professionel service overalt i landet.

Brug vores “S.A.C bil-beregner” herunder og få et hurtigt overblik over dine muligheder - eller ring til os på 7220 7041.

Hvis du har specielle ønsker,
så ring til os på 7220 7041
Din bil er nu lagt i indkøbskurven Hvis du ønsker at bestille flere biler, så klik på "Bestil andre biler". Hvis du ønsker at gennemføre bestillingen, så klik på "Gå til bestilling". Bestil andre biler

Gå til bestilling
Vent et øjeblik...