LEDIG STILLING

Vi søger lige nu en erhvervskonsulent hos S.A.C. A/S

Erhvervskonsulent til S.A.C A/S

 

S.A.C A/S er en virksomhed i vækst med mere end 25 års erfaring indenfor leasing, finansiering og udlejning af erhvervsbiler. Vi søger derfor nu en erhvervskonsulent til vores salgsafdeling på vores hovedkontor i Køge.


DIN PROFIL


Vi forestiller os, at du er en struktureret, ansvarsbevidst, erfaren erhvervssælger med erfaring inden for bil- eller leasingbranchen. Andre brancher med lignende erfaring er også velkomne.
 

Arbejdsområder

  • Leasing af erhvervsbiler til eksisterende kunder, dels ældre biler der skal udskiftes, samt nyt salg, til virksomheder i alle størrelser.
  • Rådgive og assistere virksomhedsdrivende med optimering af bilpakke. Blandt andet med elbiler.
  • Arbejdsplads med udgangspunkt i Køge og afholdelse af kundemøder i hele DK.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig fast løn med fri bil. Stillingen vil være i et åbent og selvstændigt miljø, hvor vi vægter det personlige ansvar særdeles højt. I stillingen vil vi give den nødvendige oplæring og uddannelse i en intens læringsperiode.

Vi har et multimærke sortiment, og er naturligvis også ramt af mangel på nye biler, men netop at vi tilbyder flere bilmærker, gør at vi forsat er i vækst og har brug for flere erfarne kollegaer.

Vi arbejder med MOD, KLARHED OG ENGAGEMENT og lægger meget vægt på din personlighed, sociale kompetencer, naturligvis blandet med dine høje faglige kvalifikationer. 

Har du spørgsmål til ovennævnte stillingsopslag kan du kontakte Jesper Enkebølle på tlf. 25593838


ANSØGNING

Ansøgningen sendes til Jesper Enkebølle, Leasingchef på mail jme@sacbiler.dk
Samtaler vil blive afholdt løbende.

 

Om S.A.C A/S

SAC A/S er en af Danmarks mest fleksible udbydere af kasse- og ladbiler til dansk erhverv. Vi har flere tusinde biler på vejene - som en del af vores fortsatte vækstplaner med et mål på 5.000 biler i vores flåde i 2024. Vi tilbyder både leje og leasing med stor fleksibilitet og lave omkostninger, samt stordriftsfordele og flådestyring. S.A.C har siden 2011 været driftet og ejet af René Ubbesen og Henrik Offersen, begge med over 25 års erfaring i branchen. I 2015 blev en ejerandel solgt fra til amerikanske JZ International.