Vision


S.A.C bryder med det traditionelle leasingmarked med et fleksibelt koncept, der dækker danske virksomheders behov for kvalitet og leveringssikkerhed.

Vi vil hjælpe vores kunder med at vælge en bæredygtig løsning, der ikke kun har en positiv indvirkning på miljøet, men også gavner deres virksomhed finansielt på længere sigt.

image
New column

Mission

 

Vi stræber efter at være leasingbranchens mest værdiskabende virksomhed i Danmark.

Et professionelt, fremsynet leasingselskab i udvikling, der anvender de nyeste teknologier og støtter den grønne omstilling.

Værdier

Alle vores handlinger er baseret på vores kerneværdier: engagement, mod og klarhed.

Vi er en ærlig, stabil og pålidelig virksomhed, der overholder aftaler og kommunikerer åbent med vores kunder. Derfor forventer vi også omvendt, at vores kunder viser den samme ligefremhed, ærlighed og åbenhed.

Mangfoldighed og inklusion er en forankret del af vores virksomhed. Vi er en forskelligartet medarbejderskare, der alle bidrager med vores idéer til arbejdspladsen i et innovativt miljø, hvor vi går ud over de gængse tankeprocesser. 

Vores diversitet afspejler vores kundegrundlag og sikrer, at vi møder de helt rigtige betingelser for, at vores kunder får den bedste oplevelse med S.A.C som samarbejdspartner.

Som ansat hos S.A.C er det vigtigt man er omstillingsparat, er handlekraftig og klar på at investere i ens faglige og personlige udvikling. Vi forventer, at vores medarbejdere tager ansvar og planlægger deres egen arbejdsdag. Samtidig opfordrer vi dem til at søge nye udfordringer i deres arbejde og videreuddanne dem selv for at udvikle det højeste kompetenceniveau inden for deres fagområde og erhvervsleasing.