Om S.A.C

Vi vil give den bedste service og vejledning om erhvervsleasing- og lejebiler

S.A.C A/S har siden 2011 været driftet og ejet af René Ubbesen og Henrik Offersen, som begge har over 25 års erfaring i branchen.

I 2015 blev en ejerandel af S.A.C solgt til amerikanske JZ International, hvilket har ført til en solid økonomisk ballast, der har muliggjort yderligere ekspansion og vækst på det danske marked - til gavn for både store og små kunder.

S.A.C A/S

Kontakt Salg

Som en af Danmarks mest fleksible udbydere af vare- og ladbiler til dansk erhverv, tilbyder vi leasing og leje med lave omkostninger, samt stordriftsfordele.

Vi tilbyder skræddersyede billøsninger, hurtig levering inden for 48 timer og mulighed for at leje ned til en måned.

Hvis du vil høre mere om leje eller leasingaftaler, så ring til os på tlf. 5656 0000 eller anvend kontaktformularen til venstre. 

Vores dygtige konsulenter er altid klar til at rådgive dig og finde den rigtige løsning, der passer til netop dit behov og din virksomhed.

3-1 løsningen

Vi er finansieringspartneren, forhandleren og værkstedet under ét tag. Fra bilen bliver indregistreret og til at den bliver afmeldt, står vi for hele processen.

Vi kan fordelagtigt samarbejde direkte med importøren, være ”banken” og have egne værkstedskæde / Drift for vores kunder. Resultatet kommer til udtryk i daglig drift.

 Optimeret TCO

 Reduceret leveringstid

 Minimeret administration

 1 point of contact