Hvad gør vores kunder?

Vi har besluttet at opsøge viden fra vores kunder, for at få forståelse af de udfordringer som de forskellige brancher og virksomhedsdrivende støder på i dagligdagen.


I den forbindelse har vi afholdt et el-event hvor 2 af vores storkunder har afholdt et foredrag om deres grønne omstilling samt at lære af de mange andre af vores kunders erfaringer.

Snedkermester Arne Pedersen A/S fortæller:

"Vi har prøvet at implementere elbiler I vores bilpakke, men udfordringer med at montere i ansattes private hjem samt træk og lasteevne har gjort det udfordrende for os at lave et totalt skifte". Arne Pedersen har besluttet at lave cO2 og effektivitetsoptimering i deres resterne fossilbrændstofdrevne bilpakke, ved bl.a. at spare på vægten i kassevognene i deres opbygning. De har kunne nedbringe ca. 5 tons cO2 udslip fra deres biler med lettere opbygning af VanKompagniet."

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S fortæller:

"Siden starten af 2022 har Nordkysten fået leveret alle leasede kassevogne med færdigmonterede solceller på taget. Disse bruges til at oplade det håndværktøj og eldrevne grej Nordkysten bruger i deres daglige virke. Tidligere kunne disse kun lades op vha. bilens eget batteri, hvilket betød at bilerne skulle holde i tomgang. Men da Nordkysten er i fuld gang med den grønne omstilling, er nedbringelse af CO2-udledningen naturligvis helt central. Solceller på taget er med til at mindske udledningen og samtidig sørge for et støj- og partikelfrit arbejdsmiljø.”

Flere erfaringer kommer senere ...