SAC-Biler desicn BG

Offentlige kunder


Leje og leasing til kommuner, regioner, styrelser og delvist/helt ejet virksomheder af den offentlige sektor. Vi har i dag 2 koncepter, vi tilbyder alt offentligt:

 

Korttidsleje - 1 måneds binding, alt inklusiv (bortset fra brændstof/abonnement)

Operationel leasing - 36 - 60 måneders binding og herved lav ydelse, med alt inklusiv (bortset fra brændstof/abonnement)
 

Hvorfor?

Det gør de særligt på grund af den fleksibilitet og nemme løsning vi kan tilbyde igennem vores lejekoncept.

Ved kommuner samarbejder vi ofte med Teknik- og Miljøafdelingen/Vej og Park da vi kan tilbyde mandskabsvogne, ladvogne, store kassevogne mm. med 1 måneds binding, alt inkl. til de sæsonpræget jobs.

Vi hører ofte at vores kunder siger "Det er nemt og enkelt". og derfor kan vi skabe stor værdi for bilansvarlige der oplever leveringsudfordringer, sæsonpræget behov, ansvarligt skifte til el og lignende situationer.

Vi gør også en særlig indsats for at levere elektriske varevogne. Med 1 måneds binding og alt inklusiv. Se under elbiler.

Prisfordele

Hvilke priser har offentlige kunder?

S.A.C A/S har en landsdækkende aftale til alle offentlige kunder. Den aftale opdateret løbende med nye muligheder. Den er beregnet skarpt, især på elektrisk drevet biler.

Betingelser: Vi kræver ikke depositum og udbetaling fra alle offentlige kunder. Det eneste det kræver for at benytte den samarbejdsaftale, er at din organisation er ejet minimum 50% af Staten eller underliggende organisation.

Ved leje/leasing så skal der oplyses nødvendig faktureringsinformation så som EAN-nummer og STA/Sagsnummer.

Er du i en offentlig virksomhed og ønsker at høre dine muligheder? Så kontakt en rådgiver på 5656 0000.

Om S.A.C


Om S.A.C

Vi er et landsdækkende leasingselskab. Læs mere om S.A.C A/S her

Kontakt


Kontakt

Har du brug for personlig rådgivning? Få fat på en konsulent her