Søg støtte

Leasing af varevogn

Leasing af varevogn

Hvad er kriterierne for at søge støtte?

S.A.C A/S ønsker at støtte alle gode og ærlige formål. 

Vores krav til organisationen er at de defineres som

  • At gøre verden til et bedre sted
  • Hjælper mennesker i nød
  • Bidrager til vores alles sociale ansvar

Lever din organisation op til det? Så opfordrer vi til at kontakte os snarest.

 

 

Støtte

 

 

 

 

 

Leasing af varevogn

René Ubbesen og Henrik Offersen udmelder

"Vi arbejder i SAC hver dag med den grønne omstilling, og vi forholder os hver dag til forretningsmæssige gode beslutninger, for at balancere imellem hensyn til vores miljø, samt at kunne drive en forretning, hvor vi kan tilbyde gode og trygge forhold til vores medarbejdere, samt økonomiske gode løsninger til vores kunder.

Når vi oplever dette lykkedes, tillader vi os at ønske at vi alle i SAC kan bidrage til nogle af de mennesker der har det sværest ved en økonomisk håndsrækning. Derfor ønsker vi at have en CSR politik der også tilgodeser de organisationer, som vi mener hjælper de mennesker vi opfatter, som dem der har det mest svært, nemlig børn, som IKKE er i trygge rammer eller som IKKE har en familie der kan støtte dem i deres opvækst.

Vi bidrager derfor gerne i mindre eller større omfang til organisationer der arbejder helhjertet for dette. Og vi indbyder til at disse organisationer kan søge om bidrag på vores hjemmeside.

Udover den nemme løsning med økonomisk bidrag, ønsker vi også at stille vores tid til rådighed hvor dette kan give mening i forbindelse med forskellige arrangementer."

- René Ubbesen og Henrik Offersen

 

Vi prioriterer det gode

S.A.C har for 2023 sat som mål, at støtte Børn og deres velfærd/trivsel. pr. 01-02-2023 har vi støttet 2 organisationer som tilbyder kritisk hjælp til børn i nød. Vi er besluttet til at gribe enhver chance for at støtte flere organisationer med den målsætning.

 

Søg støtte