Finansiel Leasing


Simpel leasingaftale, likviditetsfordele.

Leasingproces


Ved finansiel leasing er processen ofte således:
 

  • Find din ønskede bilmodel eller book et møde.
  • Sammen udarbejder vi en aftale om finansiel leasing med en månedlig ydelse over den ønskede periode (inkl. rentetilskrivning). Restværdi fastsættes og bilen frikøbes for denne værdi ved kontraktens udløb. 
  • Du kører bilen og har fuldt ansvar for køretøjet.
  • Ved endt aftale er din virksomhed forpligtet til på leasinggivers anfordring at anvise en momsregistret erhvervsdrivende køber af vognen til aftalte restværdi.

Hvis du vælger finansiel leasing, får du i princippet finansieret fx din firmabil eller varebil gennem S.A.C. Det kan være et godt alternativ til et traditionelt billån, hvis du som kunde overvejer at beholde bilen i en længere periode.

Ved finansiel leasing står du selv for alle driftsomkostninger, udgifter til reparationer, nye dæk og service m.v., som følger med at eje en bil, derfor er denne her leasingform et typisk alternativ til operationel leasing. Du har derimod mindre budgetsikkerhed, da der kan komme uforudsete omkostninger.

Efter endt leasingperiode, forpligter din virksomhed sig til, på leasinggivers anfordring, at anvise en momsregistret erhvervsdrivende køber af vognen til aftalte restværdi.

Om S.A.C


Om S.A.C

Vi er et landsdækkende leasingselskab. Læs mere om S.A.C A/S her

Kontakt


Kontakt

Har du brug for personlig rådgivning? Få fat på en konsulent her