Den grønne omstilling


Efter vedtagelse af lovgivningen (L129-2020-21) om ny beregning af registrerings -og ejerafgift, er der ingen tvivl om hvorvidt elbiler fremadrettet vil være mere synlige på de danske veje.

Denne udvikling i lovgivningen gør, at vi hos S.A.C ser det som vores pligt/opgave, at klæde alle brancher i det danske erhverv på til, hvad de kan forvente samt hvilke udfordringer de kan møde, i konverteringen fra konventionelle varebiler på diesel til eldrevne varebiler i takt med den grønne omstilling.


De største udfordringer ved den grønne omstilling:

  • En el-varebil kører max. 300 km. pr. opladning
  • Lastevenen på en el-varebil er betydelig lavere end en varebil på diesel.
  • Trækevnen på en el-varebil er betydelig dårligere end på en varebil på diesel.

Det står klart, at varebiler på el endnu ikke kan erstatte varebiler på diesel i alle henseender, medmindre det generelle brugsmønster og behov bliver genovervejet og fornyet. På sigt er vi i S.A.C dog fortrøstningsfulde omkring, at el-varebiler eller andre CO2-neutrale alternativer kommer til at kunne imødekomme de ovennævnte udfordringer.

Den overbevisning resulterer i, at S.A.C i 2030 forventer en samlet flåde hvor min. 50% er drevet af el eller andre CO2-neutrale alternativer. Vi ser udviklingen i den grønne omstilling som værende meget positiv, både som forretningsdrivende men selvfølgelig særligt med henblik på de miljømæssige konsekvenser. Derfor vil vores primære fokuspunkt fremadrettet også være at rådgive og dele ud af vores erfaringer til danske virksomheder indenfor dette område.

Om S.A.C


Om S.A.C

Vi er et landsdækkende leasingselskab. Læs mere om S.A.C A/S her

Kontakt


Kontakt

Har du brug for personlig rådgivning? Få fat på en konsulent her