Firmabil leasing

Leasing af en firmabil giver dig mulighed for at få præcis den bil, du ønsker, i den ønskede størrelse, farve og mærke.


Dette niveau af tilpasning og valgfrihed er en af de store fordele ved
leasing af firmabil, da det giver virksomheder mulighed for at opfylde medarbejdernes og virksomhedens specifikke behov og præferencer. 

Leasing af en firmabil kan være en smart løsning for virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en pålidelig og moderne bil til arbejdsrelaterede formål. Leasing af firmabiler kan give virksomheder en praktisk måde at have pålidelig transport til rådighed for medarbejderne uden at skulle investere i fuldt ejerskab af køretøjet. Det kan også give mulighed for at opgradere til nyere biler regelmæssigt, hvilket kan være en fordel for både medarbejdere og virksomheden som helhed.

Fordele ved leasing firmabil


Leasing af firmabil
indebærer flere fordele, som virksomheder kan drage nytte af. For det første kræver leasing af firmabil normalt en mindre startkapital sammenlignet med bilkøb, hvilket frigiver kapital til andre formål. Dette giver virksomheder økonomisk fleksibilitet. 

Desuden er månedlige leasingafgifter forudsigelige, hvilket gør det lettere at planlægge og budgettere virksomhedens udgifter. Derudover giver leasing af firmabil mulighed for regelmæssige opgraderinger til nyere biler uden bekymringer om at skulle sælge en brugt bil. 

Leasingaftaler kan også have skattemæssige fordele, da de i nogle tilfælde tillader skatte fordelagtige fradrag for de månedlige leasingafgifter. Vedligeholdelse og service kan også inkluderes i leasingaftaler, hvilket reducerer omkostninger og bekymringer vedrørende bilvedligeholdelse. 

Leasing af firmabil giver adgang til nyere og mere pålidelige biler, hvilket kan minimere nedetid og reparationsomkostninger. Samtidig bærer virksomheden ikke risikoen for værditabet af bilen, da den returneres til leasingfirmaet ved leasingens udløb. 

Leasingperioder kan tilpasses virksomhedens behov, hvilket giver mulighed for korttids- eller langtidsleje efter behov. Vi håndterer normalt registrering, forsikring og andre administrative opgaver, hvilket sparer tid og ressourcer for virksomheden. 

At tilbyde en firmabil til medarbejderne, kan forbedre virksomhedens image og gøre den mere attraktiv for potentielle medarbejdere. Endelig kan leasingudbydere tilbyde software i bilen som GPS-trackere, hvilket hjælper med at spore køretøjer og reducere driftsomkostninger.  

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER AF LEASING AF FIRMABIL  


Ved leasing af firmabil hos S.A.C, kan du få en skræddersyet bil, som passer til dig og din virksomheds behov. 

  Valg af bilmodel

Hos S.A.C kan du vælge den specifikke bilmodel, der passer bedst til din virksomhed eller medarbejders behov. Dette kan omfatte alt fra kompakte biler til luksus-SUV'er eller varevogne afhængigt af formålet med firmabilen. 

  Farvevalg

Du vælger selv bilens farve og logo, så den matcher virksomhedens branding eller personlige præferencer. 

  Mærke og model

Du har mulighed for at vælge bilen fra det ønskede mærke og model, uanset om det er et bestemt bilmærke eller en specifik model. Vi kan skaffe alle biler og modeller. 

  Udstyr og funktioner

Vi kan tilpasse bilens udstyr og funktioner efter behov, såsom lædersæder, avanceret infotainmentsystem eller avancerede sikkerhedsfunktioner. 

  Leasingperiode og kilometertal

Du vælger selv leasingperiodens længde og det forventede kilometertal i overensstemmelse med deres virksomhedsbehov og budget. Du kan læse mere om vores leasingmetode her.

  Forsikringsdækning

Kunden kan arbejde sammen med en forsikringsudbyder for at sikre, at den nødvendige forsikringsdækning er på plads. 


Denne grad af tilpasning gør det muligt for virksomheder at få firmabiler, der ikke kun opfylder de praktiske behov, men også passer til deres image og stil. Det giver også medarbejderne mulighed for at have en behagelig og praktisk firmabil, der understøtter deres daglige arbejdsopgaver. 

Leasing af firmabiler er derfor en fleksibel og tilpasselig løsning, der kan imødekomme en bred vifte af virksomhedsbehov og præferencer. 

Firmabil leasing priser

 
Priserne for leasing af firmabil kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Her er nogle af de vigtigste faktorer, der kan påvirke prisen på en firmabil leasingaftale:

Bilmodel

Prisen på leasing af firmabilen vil i høj grad afhænge af den valgte bilmodel. Luksusbiler og premium-mærker vil normalt have højere månedlige leasingafgifter sammenlignet med mere almindelige bilmærker. 

Leasingperiode

Længden af leasingaftalen vil påvirke prisen. Længere leasingaftaler kan have lavere månedlige betalinger, mens kortere aftaler normalt har højere månedlige omkostninger. 

Kilometerbegrænsning

Hvis du forventer at køre mange kilometer i løbet af leasingperioden, kan det medføre ekstra omkostninger. Vær opmærksom på den tilladte kilometerbegrænsning i din leasingaftale. 

Forsikringsomkostninger

Prisen på forsikring for din firmabil vil også påvirke de samlede omkostninger ved leasing. Du skal sørge for at inkludere forsikringsomkostninger i din budgetberegning. 

Udbetaling

De fleste af vores leasingaftaler kræver en indledende udbetaling. Din beslutning om, hvor meget du er villig til at betale op foran, kan påvirke dine månedlige omkostninger. 

Restværdi

Aftalens restværdi, det vil sige bilens forventede værdi ved leasingens udløb, spiller en rolle i at fastsætte de månedlige betalinger. En højere restværdi kan resultere i lavere månedlige omkostninger. 

Aftalevilkår

Eventuelle yderligere tjenester eller tillæg som vedligeholdelse, dækning af reparationer og lignende kan påvirke prisen. 

Renteniveau

Renteniveauet på leasingaftalen kan variere baseret på økonomiske forhold og leasingudbyderens politik. 

Kontakt os for at få præcise priser og tilbud på firmabil leasing.

Så giver vi dig et skræddersyede tilbud, der passer til din virksomheds specifikke behov og budget.

S.A.C – Leasing af bil firma


Som en af Danmarks mest fleksible udbydere inden for vare- og ladcykler til dansk erhverv, står vi klar med leasing- og udlejningsløsninger, der er skræddersyet til at holde omkostningerne nede og udnytte stordriftsfordele.
 

Vi tilbyder skræddersyede transportløsninger, med levering inden for blot 48 timer, og muligheden for korttidsleje helt ned til en måned. 

Har du brug for yderligere information om leje- eller leasingaftaler, er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 56 56 00 00 

Vores erfarne konsulenter står altid parat til at rådgive dig og finde den optimale løsning, der passer præcis til dine behov og din virksomhed.