SAC-Biler design BG

El varebil leasing

El varebil leasing
SAC-Biler design BG v3

Hjælp til at finde den bedste leasing-løsning når det kommer til leasing af el varebil


Flere og flere vælger leasing af el-varebiler som alternativ til konventionelle varebiler. Der er nemlig både en miljømæssig og en økonomisk gevinst at hente, hvis du overvejer leasing af en el varebil.

Hvis du overvejer, om el varebil leasing er den rette løsning for dig og din virksomhed, men ikke helt har kunne gennemskue, hvad det vil sige at lease, og hvorledes det vil være en fordel for din virksomhed, så lad os hjælpe dig.

Vi er specialister indenfor elektrisk varebil leasing, og vi vil gøre vores allerbedste for at rådgive dig til den helt rette løsning, der passer til dit behov.

 

BOOK ET MØDE ALLEREDE I DAG

Hos S.A.C rådgiver vi dig og din virksomhed inden for el varebil leasing. 


Hos S.A.C tror vi på, at fremtiden er eldreven og at vi fremover vil komme til at se flere og flere el-varebiler på de danske veje. Det er for mange det helt rigtige valg i forhold til den grønne omstilling og giver på længere sigt også en økonomisk besparelse. 

Er du i tvivl om, hvorvidt en el-varebil leasingaftale er den rette løsning for din virksomhed, så holder vi hellere end gerne et møde med dig. Vi har gjort det til vores opgave at være specialister inden for leasing af varebil el, hvorfor du trygt kan kontakte os for kompetent rådgivning.

Læs mere om el varevogn leasing her.

El varebil leasing
grøn omstilling illustration

Vi tilpasser mødet til dit behov, men noget af det vi eksempelvis kan komme ind på, er:
 

  • Hvad den grønne omstilling betyder for din virksomheds økonomi 
  • En gennemgang af regler og love i forbindelse med registrerings- og ejerafgifter 
  • Beregning af den økonomiske besparelse ved at skifte din nuværende bilflåde ud med el-varebiler

Hvis du vil læse mere om den grønne omstilling, kan du gøre det her

Gør det nemmere og billigere for din virksomhed at lease en el-varebil


Vi kan tilbyde forskellige løsninger, når du for eksempel vælger el kassebil leasing hos os. 

Måske passer det dig bedst med operationel leasing, som kort fortalt sørger for budgetsikkerhed, nem aflevering af bil efter endt leasingperiode og er helt uden forpligtelse til køb. 

Det kan også være, at finansiel leasing passer bedre til dine behov, hvis du ønsker en simpel leasingaftale med likviditetsfordele.

Uanset hvilken løsning du vælger, vil vi gøre vores ypperste for at rådgive dig, så du får den bedst tænkelige oplevelse med elektrisk varebil leasing.

Læs mere om leasing af varebil her.

Fælles for begge løsninger er:
 

  • Ingen kapitalbinding 
  • En binding på løbende måned + en måned 
  • Stor fleksibilitet i valg af biltype  
  • Service, vinter/sommerdæk, lånebil og vejhjælp er alt sammen inklusiv 
  • Værksteder i hele landet, der har åbent kl. 06:00-16:00 
  • Landsdækkende levering inden for 48 timer

 

Du kan læse mere om OPERATIONEL LEASING her

 

Du kan læse mere om FINANSIEL LEASING her

Gule plader på grøn el

God service og høj kvalitet


For at du kan få den bedste oplevelse med el varevogn leasing, sætter vi en ære i at levere god service og høj kvalitet. Dette gør sig gældende, både hvis du henvender dig til vores rådgivere og konsulenter, og hvis du har brug for service på et af vores landsdækkende værksteder. Som virksomhed vægter vi ærlighed, stabilitet og pålidelighed, og vi forsikrer dig om, at vi altid overholder vores aftaler. 

 

Kontakt os og book et møde


Vores kompetente rådgivere sidder klar til at tage dig i hånden, hvis du vil vide mere om el varebil leasing og hvordan det kan blive både en økonomisk og miljørigtig løsning for din virksomhed. Du kan kontakte os for en god pris eller booke et møde med en af vores rådgivere her.