SAC-Biler design BG

El varevogn leasing

El varevogn leasing
SAC-Biler desicn BG v3

Overvejer du at køre på el? - Hos os kan du lease en elektrisk varevogn  

Det er vigtigt at tage stilling til, hvordan man kan sætte så få miljømæssige fodspor som muligt. At vælge el varevogn leasing, er et skridt på vejen i den grønne omstilling, der både er til gavn for din virksomhed og for miljøet.  

Hos S.A.C er vi specialiserede i at rådgive dig til den bedste løsning. Vi tilbyder bl.a. fleksible leasingkoncepter, leveringssikkerhed og landsdækkende værkstedservice.  

 

BOOK ET MØDE ALLEREDE I DAG

Hvorfor køre på el? – Book et møde  

Vi anbefaler el varevogn leasing, når din virksomheds behov for km pr. år er mindre end 15.000 og ifølge vores analyser, vil du kunne spare op til 15.000 kr. pr. varevogn om året ved at skifte til el varevogn leasing. Det vil dermed både være gavnligt for miljøet og for din virksomheds økonomi at køre på el.  

Hvis du også ser det som en god løsning at konvertere din flåde af konventionelle varevogne til eldrevne, men samtidig ønsker mere viden på området, så book et møde med en af vores erfarne rådgivere. Til mødet kan I bl.a. drøfte, hvad du skal være opmærksom på ved konverteringen, en beregning af den samlede besparelse for din virksomhed og hvilke fordele der er ved at køre på el.

Læs mere om billeasing til erhverv her.

El varevogn leasing billede

 

 

 

 

 

El varevogn leasing

Hvilken leasingaftale skal du vælge til dit behov?  

Hos S.A.C tilbyder vi tre former for el kassevogn leasing, så du kan få en løsning, der passer til dit behov og budget.  

Fælles for de tre løsninger er, at der kun er en binding på løbende måned + en måned, du er fri for kapitalbinding og vi tilbyder stor fleksibilitet i valg af biltype, så du kan vælge efter behov. Yderligere garanterer vi levering i hele landet inden for 48 timer, ALT er inklusive – både service, vejhjælp, vinterdæk og lånebil, og du kan besøge vores landsdækkende værksteder på hverdage kl. 06:00-16:00. 

Læs mere om el varebil leasing her.

Tag det første skridt

Leasingbranchens mest værdiskabende virksomhed 

Hos S.A.C får du en ærlig, stabil og pålidelig samarbejdspartner. Vi er nytænkende inden for elektrisk varebvogn leasing branchen og gør vores ypperste for at skabe værdi for din virksomhed og for miljøet. Med os som samarbejdspartner er du sikret høj kvalitet og god service – både på vores landsdækkende værksteder og ved henvendelse til vores kompetente rådgivere. 

Overvejer du leasing af varevogn? Læs mere her.

Eller overvejer du leasing af kassevogn? Læs mere her.

Har du spørgsmål omkring el varevogn leasing? 

Kontakt vores rådgivere, hvis du har spørgsmål til el varevogn leasing, eller hvis du vil høre, hvad der bedst kan betale sig for din virksomhed.  

Tøv ikke med at kontakte os, vi tager hellere end gerne imod din henvendelse.