SAC-Biler design BG

Hvorfor lease en firmabil?

Leasing af varevogn

Derfor skal du lease en firmabil:

Leasing af varevogn

At lease en firmabil kan have flere fordele, både for virksomheden og medarbejderne. Her er nogle af de vigtigste grunde til at vælge leasing af en firmabil

Økonomisk forudsigelighed:

 • Faste månedlige omkostninger: Leasingaftaler indebærer faste månedlige betalinger, hvilket gør det lettere at budgettere og planlægge virksomhedens udgifter.
 • Ingen store engangsudgifter: Ved leasing slipper virksomheden for en stor engangsudgift til køb af bilen.

Skattemæssige fordele:

 • Fradrag: Leasingudgifter kan ofte trækkes fra i skat som driftsomkostninger, hvilket kan være skattemæssigt fordelagtigt.
 • Mindre beskatning af firmabil: Afhængig af de lokale skatteregler kan leasing nogle gange være mere fordelagtigt end at eje, når det gælder beskatning af firmabiler.

Adgang til nyere biler:

 • Hyppig opdatering: Leasingaftaler løber typisk i 2-4 år, hvorefter man kan opgradere til en nyere model med forbedret teknologi, sikkerhed og brændstofeffektivitet.
 • Ny teknologi og bedre brændstoføkonomi: Nyere biler har ofte bedre brændstoføkonomi, hvilket kan føre til lavere driftsomkostninger og miljøbelastning.

Vedligeholdelse og service:

 • Inkluderet service: Mange leasingaftaler inkluderer vedligeholdelse og service, hvilket betyder færre bekymringer og uforudsete udgifter til reparationer.
 • Klarhed over omkostninger: Med vedligeholdelse inkluderet i leasingaftalen undgår virksomheden uforudsete omkostninger ved reparationer.

Kapitalbevarelse:

 • Kapitalbinding: Leasing binder ikke kapital i en aktiv, hvilket frigør likviditet, som kan bruges til andre forretningsmæssige formål.
 • Bedre likviditetsstyring: Uden den store kapitalbinding, der er forbundet med køb af biler, kan virksomheden bedre styre sin likviditet.

Fleksibilitet:

 • Tilpasning til behov: Leasing giver mulighed for at tilpasse bilflåden til virksomhedens skiftende behov uden at skulle sælge eller købe biler.
 • Kortere forpligtelser: Virksomheden kan ofte vælge kortere leasingperioder, hvilket giver fleksibilitet til at ændre bilflåden hyppigere.

Minimering af risici:

 • Restværdi: Ved leasing er det leasingselskabet, der bærer risikoen for bilens restværdi ved kontraktens udløb, ikke virksomheden.
 • Ingen videresalg: Leasing eliminerer besværet og risikoen ved videresalg af brugte biler.

Disse faktorer gør leasing af firmabiler til en attraktiv løsning for mange virksomheder, der ønsker at opretholde en moderne, omkostningseffektiv og fleksibel bilflåde.

hvorfor lease en firmabil
SAC-Biler design BG V3

Er du i tvivl om fordelene ved at lease en firmabil?

Både små, mellemstore og store virksomheder kan drage fordel gennem leasing af erhvervsbiler fremfor køb.  

Når virksomheder vælger at lease eller leje deres firmabiler hos os, er det typisk for at opnå disse fordele:  

 • Fleksibilitet 
 • Budgetsikkerhed 
 • Slippe for selv at stå for service og vedligeholdelse 
 • Beholde likviditeten i virksomheden 
 • Vælge præcis den bil, varevogn eller ladbil der passer til deres behov 
 • Nemt komme af med bilen, hvis behovet ændrer sig 

Hvorfor lease en firmabil hos S.A.C? Hos S.A.C er vi en af Danmarks mest fleksible udbydere af varebiler og ladbiler til dansk erhverv. Vi tilbyder både leasing og leje af erhvervsbiler med lave omkostninger. 

Vi tilbyder skræddersyede billøsninger og hurtig levering inden for 48 timer. Herudover kan du leje en firmabil helt ned til en måned.  

Hvis du allerede nu vil høre mere om leje og leasingaftaler, så kontakt os. 

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Leasing af varevogn


Hvad er fordelen ved at lease en bil? 

Erhvervsleasing er et oplagt valg til dig der er på jagt efter nye firmabiler eller ønsker at udvide dit udvalg. Regnskabsmæssigt kan det bedre betale sig at lease eller leje fremfor at låne penge i banken til de nye biler. Vælger du at lease fremfor at købe, undgår du nemlig at fastlåse kapital i bilerne. 

Læs mere om vores leasing af varebil her.

 

Leasing af firmabil

 

 

 

 

 

Forskellige former for leasing

Når først du er overbevist om hvorfor du skal lease en firmabil, har du to forskellige valgmuligheder, og hvilken leasingform du skal vælge, afhænger i høj grad af dit behov.  

Operationel leasing  

Denne form at det oplagte valg, hvis du vil have en bekymringsfri leasingaftale med alt inklusiv. 

Her aftaler vi på forhånd, hvor mange kilometer du regner med at bilen skal køre om året, og herefter betaler du et fast månedligt beløb for bilen.  

Herudover står vi for vedligeholdelsen af bilen, hvilket giver dig en god budgetsikkerhed i tilfælde af uforudsete udgifter i forbindelse med bilen. 

Læs mere om operationel leasing her.

Finansiel leasing 

Hvis du vælger finansiel leasing, står du selv for alle driftsomkostninger, såsom udgifter til reparationer, service, nye dæk osv. 

Du får i princippet finansieret din firmabil eller varebil gennem S.A.C, og det kan derfor fungere som et godt alternativ til et traditionelt billån.  

Ved finansiel leasing er der mindre budgetsikkerhed end der er ved operationel leasing, da der kan komme uforudsete udgifter.  

Læs mere om finansiel leasing her. 


Hvad er fordelen ved firmabil? 

Når du vælger at indgå en leasingaftale eller lejeaftale med os, er du sikker på at modtage en pæn og driftssikker firmabil, uden selv at løfte en finger. 

Skulle uheldet være ude, hvor du akut har behov for service på din firmabil, kan du besøge vores værksteder landet over. Her vil vores dygtige automekanikere hurtigt og effektivt gøre din firmabil klar til at komme tilbage på vejene igen. 

Herudover kan du selv vælge størrelsen på din firmabil samt om det skal være en ladbil, varebil, varevogn eller noget helt fjerde.  

Læs mere om vores leasing af varevogn her.

SAC biler

 

 

 

 

 

 

Vil du hellere leje en firmabil

 

 

 

 

 

 


Vil du hellere leje en firmabil? 

Udover at tilbyde billeasing til erhverv, tilbyder vi også leje af firmabil.

Hos S.A.C kan du leje både små og store kassevogne, ladbiler og elbiler, så du altid kan finde den løsning der passer bedst til dit behov.  

Hvis du vælger at leje en bil hos os, tilbyder vi følgende:  

 • Minimal binding helt ned til en måned 
 • Flere modeller 
 • Ekstra udstyr og din virksomheds reklame på bilen 
 • Gennemsigtige aftaler der er til at forstå 
 • Landsdækkende værksteder 

Læs mere om leje af firmabil her. 

 

Hvorfor lease en firmabil – er du blevet klogere?  

Har du stadig spørgsmål til hvorfor du skal lease en firmabil, hvilken leasingform der passer bedst til dig eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os.