SAC-Biler design BG

Billeasing til erhverv

Leasing af varevogn
SAC-Biler design BG

 

Vi sørger for de bedste leasingaftaler til dig og din virksomhed

Går du med tanker om at erhvervslease, men er i tvivl om hvad betydning det har for dig og din virksomhed? Så læs med herunder.  

Hos S.A.C har vi flere leasingformer og korttidsleje, så du kan finde den billeasing til erhverv der passer bedst til dig og din virksomhed. 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os! 

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Leasing af varevogn


Er erhvervsleasing noget for dig og din virksomhed?

Hvis du leder efter kørselsmuligheder til din virksomhed, kan leasing af erhvervsbiler være en god mulighed for dig. Det giver nemlig din virksomhed frihed til at vælge præcis den bil, som matcher jeres ønsker og behov – og med eller uden reklamer. Som bonus får du også lavere omkostninger og en lavere udbetaling med erhvervsleasing af varevogne.

Hos os har vi tre former for leasing du som virksomhed kan vælge imellem:  

Du kan også læse meget mere om erhvervsbiler leasing hos S.A.C her.

Er erhvervsleasing noget for dig og din virksomhed
Hvad kræver erhvervsleasing


Hvad kræver erhvervsleasing?

Mange har hørt om leasing før, men det er ikke alle der ved, hvad det helt præcist indebærer. For at gøre en lang historie kort, så går leasing i al sin enkelthed ud på, at man får muligheden for at have en bil i en kortere eller længere periode for et månedligt beløb. Leasing er eksempelvis et optimalt valg, hvis du har tendens til at udskifte din bil ofte, da det i vil være billigere at gøre i længden.  

Erhvervsleasing af en eller flere biler kræver, at virksomheden ønsker at betale udgifter til leasing af bilerne. Derudover kræver det, at bilerne udelukkende bliver brugt i arbejdsrelaterede situationer. 


Hvad koster billeasing til erhverv?

Det kan være meget forskelligt, hvad prisen vil være for leasing af erhvervsbiler, da det kommer an på forskellige faktorer. Det afhænger eksempelvis af hvilken type bil der ønskes leasing af, samt hvor mange kilometer du forventer, at der bliver kørt i den leasede bil.  

Vi har hos S.A.C forskellige former for leasing af erhvervsbiler: 

Hvis du ønsker at høre nærmere om eventuelle priser på billeasing til erhverv, så står vi altid klar til at rådgive dig i den retning, der er bedst for dig og din virksomhed. 

Kontakt os i dag!

 
Hvad koster billeasing til erhverv

Hvad er forskellen på privat og erhvervsleasing?


Et spørgsmål der ofte bliver stillet er, hvad forskellen er på privat- og erhvervsleasing, og det vil vi forsøge at give et svar på.

Billeasing privat: 
 
  • Man leaser med sit CPR-nummer 
  • Man leaser typisk i tre år, og derefter har man muligheden for at lease en ny og måske nyere bilmodel i yderligere tre år 
  • Man sparer penge i længden og kan samtidig altid være med på moden i forhold til de biler der hitter allermest på bilmarkedet 

Billeasing erhverv: 
 
  • Man leaser med et CVR-nummer 
  • Erhvervsleasing er typisk for virksomheder der ønsker, eller har behov for, flere biler i professionelle arbejdssammenhænge 
  • Virksomheden får både lavere omkostninger samt en lavere udbetaling 


Kontakt os i dag, og find den erhvervsleasingform, der passer bedst til dig og din virksomhed.


Hvis du har yderligere spørgsmål til billeasing erhverv, leasingformer eller leasingaftaler, så sidder vi klar til at hjælpe og rådgive dig.