Leasing af firmabil

Leasing af varevogn

 

Læs mere om vores attraktive aftaler til leasing af firmabil


Overvejer du leasing af firmabil? Hos S.A.C står vi klar til at rådgive dig og tilbyde dig en attraktiv leasingaftale. Vi tilbyder flere forskellige former for firmabil leasing og vi kan imødekomme langt de fleste ønsker i forhold til bilmærke og model. Udover at lease, så har du også mulighed for at leje en firmabil. Vi sørger selvfølgelig for at montere eventuelt ekstraudstyr og reklamer, så bilen er klar til brug ved levering.  

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Leasing af varevogn

Fordele ved at lease

Foretrækker du en gennemskuelig aftale? Så er leasing hos S.A.C lige noget for dig. Gennem en leasing af firmabil betaler du en fast månedlig ydelse for at have en bil til rådighed. Når din leasingperiode udløber, leverer du bilen retur og herefter har du mulighed for at lease en ny. Hos os er du altid garanteret en tryg og sikker leasingaftale.  

Ved at lease din bil hos os får du en lang række fordele, såsom 

  • Gennemskuelig aftale, med en fast udgift 
  • Tryg og sikker leasingaftale 
  • Service er altid inkluderet i leasingaftalen 
  • Ingen risiko for værditab 

 
Du kan læse meget mere om leasing af biler hos S.A.C her. 

 

Leasing af firmabil

 

 

 

 

 

Forskellige former for leasing 

Leder du efter en korttidsleasing bil? Hos S.A.C tilbyder vi flere forskellige former for leasing. Hvis du ønsker en bil over en kortere periode, helt uden binding, tilbyder vi også korttidsleje.  

Leasing er ideelt til dig, som ikke er interesseret i at købe, men som i stedet ønsker en gennemskuelig aftale med en fast udgift hver måned. Hos S.A.C har du mulighed for at vælge mellem forskellige former for leasing, som alle er skræddersyet efter dit behov. 

Vi tilbyder disse former for leasing: operationel leasing, finansiel leasing og korttidsleje. Læs mere om dem længere nede i teksten.

 
Er du i tvivl om hvilken leasingform der passer bedst til dit behov? Kontakt os her. 

Fleksible løsninger hos S.A.C

De forskellige former for leasing og leje vi tilbyder hos S.A.C, er med til at gøre os ekstra fleksible, så vi kan dække lige præcis dit behov. Dette gælder lige fra firmabil leasing til leje af firmabil . 

Vi kan både skræddersy din aftale i forhold til dit kørselsbehov, leasingperiodens længde og eventuelt ekstraudstyr. Hos os får du fuldt overblik over leasingydelserne i hele leasingperioden og så er du garanteret hurtig levering inden for 48 timer.  

Skulle der opstå behov for service på bilen, så skal vores dygtige automekanikere, som er fordelt landet over, nok få løst opgaven hurtigt. 

Du kan læse mere om leasing af firmabil her
 

Finansiel leasing – Simple leasingaftaler med likviditetsfordele

Ved finansiel leasing får du i princippet finansieret din varebil eller firmabil gennem os. Dette kan eksempelvis være et godt alternativ til et traditionelt billån, såfremt du overvejer at beholde bilen i en længere periode. Du skal være opmærksom på, at du selv står for alle driftsomkostninger, service, nye dæk og udgifter til reparationer mv. Dvs. du har mindre budgetsikkerhed, da der kan opstå uforudsete omkostninger.
 

Operationel leasing - Budgetsikker og uden forpligtigelse til køb 

Operationel leasing egner sig til dig, der ønsker at slippe for alle de bekymringer, der kan være forbundet til at eje en bil eller varebil. Vi står for alt vedligeholdelse undervejs i leasingperioden. Dermed er du sikret god budgetsikkerhed, eftersom du undgår selv at bære risikoen i tilfælde af uforudsete udgifter i forbindelse med køretøjet. 

Læs mere om operationel leasing her.

 

Korttidsleje - Minimal binding

Hos S.A.C har du også mulighed for at korttidsleje - endda helt ned til én måned. Måske har du kun behov for at leje en firmabil i en kortere periode og du undgår derved at være bundet af en lang bindingsperiode. Her kan du nemt skræddersy din aftale i forhold til dit kørselsbehov, lejeperiodens længde og ekstra udstyr.  

Læs mere om leje her.

 

Leasing af kassevogn, varevogn eller varebil?

Mulighederne er mange, og vi rådgiver dig gerne omkring valget af køretøj. 

Inden du leaser, er det er en god idé at tage stilling til følgende: 

  • Hvor mange biler skal du bruge? 
  • Hvor store skal de være? 
  • Skal bilen køre på el eller diesel? 
  • Har du behov for ekstraudstyr eller reklamer? 
  • Hvor mange kilometer skal de køre?  
  • Hvilken finansieringsform og længde på leasingperiode passer dig bedst? 

Vil du vide mere om leasing af firmabil? Så læs mere her.

 

Kontakt os i dag

Skulle du have nogle spørgsmål omkring leasing af firmabil eller andre spørgsmål, så er vores dygtige team klar til at hjælpe dig. Hos S.A.C prioriterer vi god service meget højt.  

Vi bestræber os på at blive Danmarks mest værdiskabende virksomhed i branchen. Det gør vi blandt andet ved at støtte den grønne omstilling i branchen og anvende de nyeste teknologier. Kontakt os i dag og så vender vi tilbage, så hurtigt som muligt.  

Vi ser frem til at hjælpe dig.