Leasing af varevogn erhverv

Leasing af varevogn

Overvejer du erhvervsleasing af varevogn til din virksomhed?

Der kan være mange ting, der skal overvejes og tages stilling til, når den rette leasingaftale skal findes. Hvor mange varevogne har du brug for? Hvad er den mest økonomiske løsning? Hvor meget ansvar vil du have for varevognen?

Hos S.A.C er vi rådgivende inden for leasing af varevogn. Vi tilbyder et fleksibelt koncept med høj kvalitet og leveringssikkerhed og vi kan hjælpe dig med at finde en løsning, der er bæredygtig – både for miljøet og for din virksomheds økonomi.

 

BOOK ET MØDE ALLEREDE I DAG

varevognsleasing

 

 

 

 

 

Leasing af varevogn

Fordele ved varevognsleasing

Erhvervsleasing af varevogne har flere potentielle fordele:

 • Forudsigelige omkostninger: Med erhvervsleasing betaler virksomheden en fast månedlig ydelse, hvilket gør det lettere at budgettere og undgå uforudsigelige omkostninger som vedligeholdelse og reparationer.
   
 • Fleksibilitet: Virksomheden kan vælge leasingperiodens længde baseret på behov og skifte til nyere varevogne for at opretholde en moderne flåde.
   
 • Lavere initial investering: Erhvervsleasing kræver ofte mindre kapital ved starten sammenlignet med at købe varevogne direkte, hvilket kan frigive midler til andre forretningsbehov.
   
 • Skattefordele: Leasingafgifter kan i nogle tilfælde trækkes fra som driftsomkostninger, hvilket kan give virksomheden skattefordel.
   
 • Administrative fordele: Leasingaftaler kan omfatte administrative tjenester som forsikring og vedligeholdelse, hvilket mindsker virksomhedens administrative byrder.
   
 • Teknologisk opdatering: Erhvervsleasing giver virksomheden mulighed for at opdatere til nyere varevogne med mere avancerede funktioner, hvilket kan forbedre effektiviteten og sikkerheden.

Leasing af varevogn

Find den rette leasingform til dig og din virksomhed

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken leasingform der passer ind i budgettet og behovet for leasing varevogn erhverv. Derfor har vi tre forskellige leasingformer:  

På den måde kan du vælge, hvor meget ansvar du selv vil have for bilen, eller hvor meget du vil lade hvile på vores skuldre. Du beslutter, om du vil levere bilen tilbage efter endt leasingperiode, eller du ønsker at købe bilen. Det er også op til dig, om du vil have budgetsikkerhed eller likviditetsfordele. Derudover har du også mulighed for at leje en firmabil.

Hvis du har brug for rådgivning i forhold til, hvilken leasingform du skal vælge, kan du booke et møde med en af vores konsulenter herunder.

leasing af varevogn

 

 

 

 

 

grøn omstilling illustration - Leasing af varevogn

Skal du køre på el eller diesel?

At køre på el er klart at foretrække i forhold til den grønne omstilling, men i nogle situationer er en varevogn på diesel en bedre løsning. Det handler om, hvilket behov du har og hvor mange kilometer pr. år, du forventer at skulle køre. Vores erfaringer viser, at hvis dit behov er: 

Hos S.A.C har vi både biler, der kører på el og på diesel, så du kan få den løsning, der passer til dit behov for varevognsleasing. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis vi skal rådgive dig til hvilken løsning, der bedst kan betale sig for dig og din virksomhed.  

Læs mere om den grønne omstilling her. 

erhvervsleasing af varevogn

 

 

 

 

 

Leasing af varevogn

Flere fordele ved erhvervsleasing af varevogn hos S.A.C

Når du vælger at indgå en eventuel leasingaftale med os, er du sikret at modtage en ren, pæn og driftssikker varevogn. Vores grundige klargøringsteam står for at gøre varevognen klar til dig og vi garanterer dermed hurtig levering, at der er påfyldt diverse væsker fra start og vi monterer din reklame på varevognen samt eventuelt ekstraudstyr, hvis du ønsker det. 

Udover en parat varevogn ved leasingaftalens start, har du også mulighed for løbende service. Skulle uheldet være ude og du akut har behov for service på din leasede varevogn, kan du besøge vores værksteder landet over. Her sørger vores dygtige automekanikere for, med god service og høj kvalitet, at gøre din leasing varevogn klar, så du hurtigt kan komme tilbage på vejene igen. 

Se kontaktoplysninger og åbningstider på vores værksteder her.

Kontakt S.A.C – dit pålidelige leasingselskab

Hos S.A.C får du et fremsynet og pålideligt leasingselskab, der hellere end gerne vil dele ud af vores erfaringer og rådgive dig til den bedste leasing af varevogn. Tøv ikke med at kontakte os for en god pris eller for at booke et møde. Hvis du skulle have specielle ønsker, er vi også meget lydhør for, hvordan vi kan imødekomme dem. 

Find vores kontaktoplysninger herunder.