Leasing af kassevogn

Leasing af varevogn

Bredt sortiment af kassevogne til fornuftige leasingpriser


Erhvervsleasing af kassevogne og andre biler er en god løsning for dig, der ikke er interesseret i at købe. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige størrelser, modeller og mærker inden for kassevogne. Med leasing af kassevogn har du selv mulighed for at sammensætte og bestemme indretning, og hvad der evt. skal være af ekstraudstyr, alt efter arbejdsområde. Vi sørger for at montere din reklame og ekstraudstyr på kassevognen, så bilen er klar til brug efter levering.  

Er du på udkig efter en varebil, kan du læse mere om leasing af varebiler her.

 

BOOK ET MØDE ALLEREDE I DAG

Leasing af varevogn

Erhvervsleasing af kassevogn på el eller diesel?


Hos os har vi både biler der kører på el og på diesel, og dermed kan du vælge efter behov og hvor mange kilometer pr. år, du forventer at skulle køre. 

Vores erfaring viser, at hvis dit km/år behov er mindre end 15.000, kan det betale sig, at din næste kassevogn er på el. 

Du kan finde flere informationer om varebiler på el her.

Samtidig ved vi også, at hvis dit km/år er på 20.000 eller højere, skal din næste kassevogn være på diesel.

Du kan læse mere om erhvervsbiler på diesel her.

Vi hjælper gerne med råd og vejledning om, hvorvidt din leasing af kassevogn eller varevogn skal være på el eller diesel.  

Du kan læse mere om leasing af el-varevogn her

 

Leasing af kassevogn billede

 

 

 

 

 

Vi garanterer en tryg og sikker leasingaftale


Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg ved indgåelse af leasing-og/eller lejekontrakter med S.A.C. Derfor arbejder vores erfarne konsulenter med høj faglig ekspertise og troværdighed. Vi rådgiver og behandler vores kontrakter samt aftaler med omhu. Hos os er du i sikre hænder, når du er på udkig efter leasing af kassevogn eller leasing af firmabil. Vi har det hele inden for leasing af biler erhverv og stræber efter at imødekomme dine ønsker og behov, hvad angår leasing af kassebil, udlejning af kassebiler m.m.

Find den leasingform, der passer bedst til dig


Som virksomhed kan du vælge mellem flere fordelagtige leasingmodeller. Vi sætter dig grundigt ind i vilkårene for de forskellige former og rådgiver gerne om den bilmodel, der passer bedst til dit behov og budget.


Vores leasingformer:

 

Operationel leasing


Vi tilbyder operationel leasing, som er budgetsikker og uden forpligtelse til køb.

 

 

Finansiel leasing


Hvis du vælger vores finansiel leasing, får du simple leasingaftaler med likviditetsfordele.

 

 

Korttidsleje


Vi har også korttidsleje med minimal binding.


 

Leasing af kassevogn kan ske med alle tre leasingmodeller, så kontakt os gerne, hvis du har brug for vejledning. 

Få en skræddersyet billøsning efter jeres behov


Hos S.A.C har vi mange års erfaring med at levere specialtilpassede billøsninger, og derfor arbejder vi altid med kunden i fokus. Da vi ved, at virksomheder har vidt forskellige behov til deres varebiler, tager vi gerne en uforpligtende samtale med dig og skræddersyr en løsning, der passer til netop din virksomhed. Uanset om du er på udkig efter leje eller leasingaftaler, klarer vi det hurtigt og effektivt – alt kan lade sig gøre med os som din fleksible udbyder af kassevogne, varevogne og andre erhvervsbiler. Vi tilbyder hurtig levering inden for 48 timer og mulighed for at leje ned til en måned.

Du kan læse mere om billeasing til erhverv her.

Læs mere om leasing af kassebil her

Hos os får du professionel service af høj kvalitet


Hvad du end har brug for i forbindelse med leasing af firmabiler eller kassevogne, kan S.A.C hjælpe dig. Vi har ekspertisen til at være din professionelle udbyder af vare-og ladbiler til dansk erhverv. Hos os er bilen altid helt klar til brug og fyldt op med diverse væsker, når du modtager den. 

Vi kan være behjælpelige på alle ledder og kanter med din leasing af kassevogn og tilbyder desuden også serviceeftersyn, dækskifte m.m. på et af vores mange autoværksteder. Hos os gør vi vores bedste for, at du som kunde modtager den bedste serviceoplevelse, og derfor vil du altid møde et effektivt serviceteam af dygtige automekanikere på værkstederne.  

Læs mere om værksted og service her.

New column

 

 

 

 

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


Har du brug for rådgivning omkring leasing af kassevogn eller ønsker du et uforpligtende tilbud med en fast pris, så kontakt os på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.  

Du finder vores kontaktoplysninger her.